Bassa no riu la gràcia a Rufián

L'exconsellera mostra rebuig per les declaracions del diputat sobre Puigdemont

Dolors Bassa
Dolors Bassa

Dolors Bassa (ERC), l’exconsellera de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, s’ha desmarcat de la postura pública d’ERC quan ha mostrat el seu rebuig a una declaració del portaveu del seu partit al Congrés, Gabriel Rufián, contra l’expresident català Carles Puigdemont.

En una entrevista concedida al programa Cafè d’Idees (La 2), l’exconsellera ha considerat que Rufián “no va estar encertat” quan va retreure al president del grup parlamentari d’Unidas Podemos, Jaume Asens, que viatjava massa a Waterloo, el lloc de residència de l’expresident català Carles Puigdemont. “Deixa d’anar tant a Waterloo”, li va etzibar la setmana passada, concretament.

Bassa ha afegit que “no sé per què ho va dir”, i ha afirmat que el seu company de files està al cas que és “dur i complicat” allò que l’independentisme denomina “l’exili”.De fet, s’ha referit a la situació de la número dos d’ERC, Marta Rovira, que es va instal·lar a Suïssa per evitar la justícia espanyola.

D’altra banda, l’exconsellera ha explicat que Puigdemont “deia que a la presó ell ho passaria molt malament”, i ha rebutjat agrair al president del govern, Pedro Sánchez, l’indult gràcies al qual va sortir fa un any de la presó, adduint que el va concedir “forçat” per les institucions europees.

(Visited 133 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari