El govern d’Espanya rebutja les acusacions de Puigneró

Raquel Sánchez evita “un nivell de confrontació tan baix” després que el vicepresident català els tractés d’inútils i mentiders

La ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez
La ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez

La ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, ha expressat la seva disconformitat amb les crítiques i les acusacions del vicepresident de la Generalitat, Jordi Puigneró, contra el govern d’Espanya pel nivell d’execució de les inversions a Catalunya.

“No som inútils ni mentiders”, ha replicat la ministra referint-se als qualificatius que els ha dedicat Puigneró. “M’agradaria que les coses s’expliquessin bé. Puigneró sap, perquè treballem de bracet amb el seu equip, que quan ens veiem en una taula per parlar i fer un seguiment dels projectes, trobem solucions”, ha respost durant una entrevista a RAC1.

Puigneró ha carregat contra el govern espanyol arran de la publicació de l’informe de distribució territorial de la inversió del sector públic del 2021, que xifra que un 35,7% el percentatge d’inversió a Catalunya sobre el total que s’havia pressupostat, mentre que la xifra a la Comunitat de Madrid és del 187,3%.

Sobre les declaracions del vicepresident català, la ministra Sánchez ha rebutjat “entrar en un nivell de confrontació tan baix”, adduint que no contribueix a aconseguir solucions. També ha defensat que “mai com ara havíem tingut un volum d’obres en marxa tan important”, i ha destacat que Catalunya és la comunitat que més inversions ha rebut i amb més execució d’obra en curs.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.