Shakira anirà a judici per frau fiscal

El tribunal ha desestimat el recurs de la cantant i confirma que hi ha prou indicis perquè s'assegui al banc dels acusats

Shakira

L’Audiència de Barcelona ha avalat la decisió del jutge instructor d’enviar la cantant Shakira a judici, acusada de defraudar 14,5 milions d’euros a Hisenda simulant que no vivia a Espanya i ocultant ingressos mitjançant un entramat amb seu en paradisos fiscals.

En una interlocutòria, el tribunal desestima el recurs de Shakira contra la decisió del titular del jutjat d’instrucció número dos d’Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat) i confirma que hi ha prou indicis per jutjar l’artista colombiana, arran de la querella que la Fiscalia va presentar contra ella per sis delictes contra la hisenda pública.

Shakira ja ha pagat els 14,5 milions que l’Agència Tributària li exigia –i tres milions més en interessos– per un suposat frau fiscal comès entre els anys 2012 i 2014, cosa que no impedeix que acabi al banc dels acusats.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.