Rufián retreu que Asens vagi tant a Waterloo i Junts es torna a indignar

Puigdemont lamenta que a Esquerra li "molestin" les visites personals i polítiques a Waterloo

Puigdemont amb Asens

En el ple monogràfic sobre l’espionatge, celebrat avui al Congrés, unes paraules del portaveu d’ERC, Gabriel Rufián, han tornat a encendre els ànims de Junts. Al final de la seva intervenció, el republicà ha acusat Jaume Asens, president del grup parlamentari d’Unidas Podemos, de “trencar ponts” amb els republicans de forma permanent i li ha retret la bona relació amb Carles Puigdemont. “Deixa d’anar tant a Waterloo”, li ha etzibat. Una referència que ha indignat a Junts.

A primera hora de la tarda, Puigdemont li ha respost a Twitter: “Anar a Waterloo a fer política o a fer visites personals només molestava als qui ens volen aïllar i empresonar. Veig que ara també molesta a ERC. Em sap molt de greu”.

En termes similars, s’ha pronunciat el president del grup de Junts al Parlament de Catalunya, Albert Batet, que ha retret a Rufián que, d’aquesta manera, menysté la feina dels “exiliats”: “Que sovint es menystingui els exiliats i la seva feina al cor d’Europa des de fora l’independentisme és previsible. Que ho faci el portaveu d’Esquerra al Congrés dels Diputats és lamentable”.

Per la seva part, l’exconseller Josep Rull ha expressat “Perplexitat. Tristesa. Estupor” per comentar les declaracions de Rufián. El diputat al Parlament Salvador Vergés ha ironitzat, destacant els aplaudiments dels altres diputats d’ERC al Congrés: “Va, segur que ha estat un estirabot desafortunat particular seu i que ERC no s’hi veu representada. Ah, no, espera’t, que veig que tots els seus companys diputats al Congreso l’aplaudeixen desfermats des dels seus escons”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.