Marlaska també pot haver estat infectat amb Pegasus

El CNI troba rastres del programa espia en el mòbil del titular d'Interior

Fernando Grande-Marlaska
Fernando Grande-Marlaska

El Centre Nacional d’Intel·ligència (CNI) ha trobat rastres del programa Pegasus en el telèfon mòbil del ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska, segons han apuntat fonts del govern central citades per El País. També ha transcendit que el ministre Grande-Marlaska ha entregat els dos terminals de telèfons mòbils dels quals disposa com a ministre al Centre Criptològic Nacional (CCN) perquè continuen investigant el tema.

Els dos terminals entregats per Grande-Marlaska al CCN són el mòbil que va servir per a les seves comunicacions oficials i un segon terminal que ja usava el maig del 2021 quan Espanya va tenir una crisi diplomàtica amb el Marroc arran de l’atenció que es va donar al dirigent del Front PolisariBrahim Gali, en un hospital de Logroño. Aquest segon telèfon mòbil seria on el CNI hauria descobert restes d’una infecció de Pegasus.

Fonts del Ministeri de l’Interior han dit a l’agència EFE que no han rebut informació del suposat atac de Pegasus al mòbil del ministre Grande-Marlaska, però de ser certa aquesta informació, el titular d’Interior seria el tercer membre de l’executiu de Pedro Sánchez que hauria estat espiat amb Pegasus, comptant amb el mateix Sánchez i la ministra de Defensa, Margarita Robles.

(Visited 60 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari