El cotxe de Josep Bou, líder del PP de Barcelona, es va cremar per un problema mecànic

El regidor del Partit Popular va denunciar un fals atemptat contra la seva propietat que s'ha demostrat que no ha passat mai

Cotxe de Josep Bou, líder del PP de Barcelona
Cotxe de Josep Bou, líder del PP de Barcelona.

El cotxe del líder del PP de Barcelona, Josep Bou, es va cremar per accident i no de forma intencionada, com va denunciar el regidor a Twitter. Els Mossos d’Esquadra van obrir una investigació per esclarir els fets i ha conclòs que es va produir per un problema mecànic del vehicle.

Pocs minuts després de la concentració amb militants i simpatitzants a Horta a les 11.00 hores del dissabte, Bou va denunciar que el seu vehicle havia estat incendiat. “M’acaben de cremar el cotxe a Barcelona. Esperaré el comunicat policial, però sí anuncio que res em detindrà en el compliment del deure i el meu treball”, va afirmar el regidor del Partit Popular a Twitter ahir, dissabte 30 d’abril.

Un dia abans, va rebre amenaces a les seves xarxes socials per criticar l’okupació i la suposada defensa de l’alcaldessa de Barcelona als okupes. “Ada Colau promou i legalitza l’okupació. Aquest divendres denunciarem un cas indignant a Barcelona, com és el de l’antiga comissaria del carrer Nil i Fabra. Colau no sols no els fa fora, sinó que a més els paga les reformes”, va declarar Bou el dimarts 26 d’abril. El dia 29 un tuiter va amenaçar al regidor fent referència al seu automòbil: “Vigila quan agafis el cotxe”.

El mandatari del PP barceloní va deixar clar que continuaria treballant i no es frenaria pel fals atemptat contra la seva propietat que s’ha demostrat que no va passar mai. “Això és el que passa per denunciar l’okupació a Barcelona. I el pitjor és que amenacen perquè se senten protegits pel govern prookupa de Colau. No em coneixen”, va sentenciar.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides