Dirigents del PP de Barcelona demanen la dimissió de Josep Bou

Set districtes del Partit Popular volen fer fora el president del grup municipal

Josep Bou
Josep Bou

Fins a set dels deu districtes del PP de Barcelona demanen que l’actual president del grup municipal del partit a l’Ajuntament de Barcelona, Josep Bou, plegui del càrrec. Segons avança El Nacional, els representants d’aquests set districtes del PP barcelonès han demanat per carta la dimissió de Bou cansats de les declaracions d’aquest als mitjans de comunicació, però en especial per les destitucions i nomenaments de càrrecs que Bou ha fet darrerament sense encomanar-se a ningú.

Josep Bou, que es va presentar com a independents dins les files del PP a les darreres eleccions municipals a Barcelona, ha generat un reguitzell de polèmiques cada cop que ha fet declaracions o aparicions públiques. Però, darrerament s’ha dedicat a destituir dos consellers de districte del PP (Les Corts i Sarrià-Sant Gervasi) i també a l’assessor d’urbanisme del grup i exregidor del PP, Eduardo Baños, el qual és cap de gabinet del president del PP de Catalunya, Alejandro Fernández.

Bou, empresari del sector de les fleques, ha sorprès darrerament també els populars per les declaracions que va fer a Barcelona TV quan va dir que no descartava representar també a Vox o Ciutadans en considerar que “són constitucionalistes, defensen la llei i la monarquia”. Bou també va reconèixer que “parla poquíssim” amb els altres membre del PP de Barcelona, com seria el cas de l’altre regidor del PP de Barcelona Óscar Ramírez, el qual també és el president provincial del partit.

Per tot plegat, els responsables del PP als districtes barcelonins de Ciutat Vella, l’Eixample, les Corts, Sant Martí, Gràcia, Sarrià-Sant Gervasi i Sant Andreu han demanat per carta la dimissió de Bou, denunciant que “aquest senyor no para de donar declaracions desafortunades i irrespectuoses cap al PP, per això demanem que dimiteixi i el seu càrrec pugui ser ocupat per un afiliat nostre”. Bou ha manifestat que ell plegarà només si li demana ep president del PP, Pablo Casado.

(Visited 216 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari