A quins mitjans hi ha aparegut una autoentrevista d’Andreu van den Eynde?

A Vilaweb i Sin Permiso. El portal digital que dirigeix Vicent Partal va publicar, el passat 19 d’abril una entrevista amb l’advocat d’Oriol Junqueras i altres dirients d’Esquerra Republicana amb el títol “Van den Eynde: Hi ha un dossier a la seu del CNI que porta una etiqueta amb el meu nom”. L’entrevista la firmava Andreu van den Eynde. Un altre digital, sinpermiso.info, que reprodueix sovint articles i entrevistes de Vilaweb va publicar-la dos dies després, amb el mateix títol i la mateixa firma.

Al portal de Vilaweb es va canviar la firma i ara hi apareix Andreu Barnils com autor de l’entrevista.  A Sin Permiso no han tingut aquesta preocupació i aquest dissabte encara hi apareixia Van den Eynde firmant la seva pròpia entrevista. Per il·lustrar-la, es van triar unes fotografies de l’advocat en què apareixia amb roba d’estiu. I és que les hi havia fet Albert Salamé, fotògraf de Vilaweb, el juliol del 2019. El dia set d’aquell mes, Vilaweb va publicar, amb aquestes fotos, una de les nombroses entrevistes que han fet a Van den Eynde. En aquella ocasió la van titular “Marchena no m’ha fet passar per l’adreçador”.

Un polític que tenia tendència a enviar entrevistes auto-fabricades era Jordi Pujol. A La Vanguardia n’hi va enviar unes quantes. El periodista Lluís Foix ha explicat en alguna ocasió que li van demanar que en firmés una. S’hi va negar.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides