El president Sánchez dona suport a Robles davant la crisi d’espionatge

Quan li pregunten si la ministra de Defensa compta amb el seu suport, el president respon: "Per descomptat"

Sánchez amb Robles

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, dona suport a la ministra de Defensa, Margarita Robles, en plena crisi per l’espionatge de desenes de persones vinculades a l’independentisme. A la sortida del Congrés, i després de salvar el pla anticrisi gràcies els vots de Bildu, quan li han preguntat si compta amb el seu suport, el president ha estat concís, però clar: “Per descomptat”.

Així, el president del Govern no es planteja destituir la responsable política del CNI, que els aliats de la coalició, entre ells el soci minoritari, han col·locat a la diana després que justifiqués l’espionatge a l’independentisme català en el moment més crític per al govern espanyol amb els socis.

Entre els que han demanat la dimissió de la ministra de Defensa hi ha el president de la Generalitat, Pere Aragonès, que va demanar ahir el cessament de Robles per unes declaracions inacceptables, segons la seva opinió, que haurien justificat aquest espionatge.

Una de les companyes de Robles al Consell de Ministres, la responsable d’Hisenda María Jesús Montero, ha defensat que la ministra de Defensa “està desenvolupant com sempre la seva tasca de manera impecable”. “Està fent el correcte i el que correspon”, ha destacat. “Tant de bo pogués explicar-se amb més claredat en aquest moment, perquè s’aclaririen molts dubtes, però això cal fer-ho a la comissió de secrets oficials”, ha assenyalat la ministra d’Hisenda.

(Visited 80 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari