Sánchez: “Tot el que s’ha fet per part del CNI és atenint-se a la llei”

El president del Govern central manifesta "la màxima voluntat" de l'Executiu d'esclarir els fets amb "transparència"

El president del Govern d'Espanya, Pedro Sánchez

Foto: @Congreso_Es

El president del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez, s’ha pronunciat per primer cop des que va esclatar l’escàndol del presumpte espionatge a figures de l’independentisme i ha defensat fermament l’actuació del Centre Nacional d’Intel·ligència (CNI). Durant la sessió de control a l’Executiu central al Congrés dels Diputats, Sánchez ha assegurat que “tot el que s’ha fet per part del CNI s’atén escrupolosament i rigorosament la llei”.

El líder de l’Executiu central ha reiterat que es rendiran comptes i ha destacat “la màxima voluntat” d’esclarir el presumpte espionatge: “El Govern, al llarg d’aquests darrers dies, ha manifestat la seva voluntat d’esclarir els fets, i de fer-ho a més amb transparència, objectivitat, retiment de comptes i atenint-nos a la legalitat”. Les explicacions de Sánchez, però, no han convençut el portaveu d’ERC, Gabriel Rufián, que ha reclamat al president central que aclareixi si el seu Govern va ordenar les escoltes.

“Si van ordenar-ho és terriblement greu, però si no ho van ordenar és encara més terriblement greu”, ha manifestat el republicà, que ha mantingut l’amenaça de votar en contra del paquet de mesures anticrisi del Govern central. “De moment, demani-li el telèfon al senyor Casero”, ha conclòs Rufián, referint-se al diputat del PP que va equivocar-se en votar la convalidació de la reforma laboral de l’Executiu espanyol.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.