Sánchez es mostra “commogut per les atrocitats de la guerra de Putin”

El president del govern es reuneix a Kíev amb el president Zelenski

El president del govern central, Pedro Sánchez, ha publicat a Twitter un vídeo en el qual se’l veu visitant la ciutat Ucraïnesa de Borodyanka. El president Sánchez ha acompanyat les imatges amb un missatge en el qual afirma que està “commogut al comprovar en els carrers de Borodyanka l’horror i les atrocitats de la guerra de Putin“. En el mateix missatge, Sánchez assegura que “no deixarem sol al poble ucraïnès”.

 

Aquest dijous, el president del govern central ha visitat Ucraïna i s’ha reunit amb el president ucraïnès, Volodímir Zelenski, al qual li ha traslladat “el suport, la solidaritat i el compromís d’Espanya” amb els ucraïnesos i la defensa que aquests estan fent davant la invasió del seu país per part de les forces armades russes.

El president Sánchez ha visitat Ucraïna acompanyat de la primera ministra de Dinamarca, Mette Frederiksen, i tots dos s’han reunit amb Zelenski en un punt que no s’ha concretat, segons sembla, de Kíev per motius de seguretat. De fet, es dona la circumstància que la compareixença que han fet els mandataris dels tres països s’ha enregistrat i s’ha emès posteriorment, fent que tots els assistents deixessin fora de la sala els seus dispositius mòbils.

El president Zelenski ha agraït la visita de Sánchez i Frederiksen al seu país, i en especial al suport que Ucraïna està rebent en ajuda humanitària i material militar per part de diferents països europeus per aturar la invasió ordenada pel president rus, Vladímir Putin.

La visita de Sánchez coincideix amb l’anunci de Rússia en el qual assegura que ja controla la ciutat de Mariúpol, tot i que es calcula que uns 2.000 ucraïnesos continuen resistint en les instal·lacions de la factoria Azovstal que hi ha en aquesta ciutat portuària de la regió ucraïnesa de Donetsk.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.