Sánchez: “Acabo d’arribar a Kíev”

El president fa arribar a Zelenski "el suport, la solidaritat i el compromís" amb Ucraïna

El president del govern central, Pedro Sánchez, ha viatjat aquest dijous a Kíev, capital d’Ucraïna, per entrevistar-se amb el president d’aquest país, Volodímir Zelenski. Com ja han fet altres mandataris d’Europa, Sánchez ha visitat la capital ucraïnesa per traslladar “el suport, la solidaritat i el compromís d’Espanya” amb els ucraïnesos que estan fent front a la invasió de l’exèrcit rus.

 

Ha transcendit poca informació sobre els detalls del viatge de Pedro Sánchez a Ucraïna per raons de seguretat. De fet, agents del Grup Especial d’Operacions (GEO) de la Policia Nacional han estat els encarregats de la seguretat del president espanyol.

Se sap que Pedro Sánchez va sortir la tarda de dimecres amb avió i que va aterrar a Polònia, prop de la frontera amb Ucraïna. Des d’aquest punt, el president del govern central ha viatjat durant unes hores en tren fins a arribar a Kíev, on s’ha reunit amb el president Zelenski. Sánchez ha fet aquest viatge acompanyat de la primera ministra de Dinamarca, Mette Frederiksen, i tots dos han estat rebuts per la viceprimera ministra ucraïnesa, Olga Stefanishina (foto).

Sánchez vol traslladar el Zelenski el compromís d’Espanya amb la causa d’Ucraïna davant la invasió ordenada pel president de Rússia, Vladímir Putin. En aquest sentit, el president del govern central afirma que Espanya continuarà mantenint els enviaments d’ajuda humanitària i també militar als ucraïnesos.

(Visited 80 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari