Junts denuncia que l’Ajuntament de Barcelona compra el local d’un conseller de districte

Artadi anuncia que portaran l’operació al comitè d’ètica del consistori i a l’Oficina Antifrau

Ada Colau
Ada Colau

Junts per Catalunya ha denunciat que el govern municipal de Barcelona, que encapçala l’alcaldessa Ada Colau, ha comprat un local de l’Eixample que és propietat de Max Cahner Picallo, conseller de districte de BComú a Sarrià-Sant Gervasi.

En el marc de la seva campanya de denúncia de la política d’adquisicions del govern de Colau, la regidora i presidenta del grup municipal de Junts, Elsa Artadi, ha anunciat que portaran la compra del local, ubicat al carrer del Bruc i valorat en gairebé 245.000 euros, a l’Oficina Antifrau de Catalunya (OAC), perquè en revisi els termes, i al comitè d’ètica del consistori barceloní.

El govern de Colau ha reconegut que el seu programa per adquirir locals buits i dedicar-los a lloguers, enfocat a la reactivació econòmica dels barris i denominat Amunt persianes, podrà adquirir només 40 dels 56 locals que havia previst.

ERC i Junts han denunciat, d’altra banda, que en el marc d’aquest programa l’Ajuntament de Barcelona ha negociat la compra de locals que no estan buits, i reclamen al govern municipal la paralització de les operacions sobre locals on hi ha negocis oberts. Artadi ha afirmat que existeixen “indicis manifestos” que Amunt persianes no està funcionant segons els objectius previstos i que, fins i tot, podria un efecte contrari al que es buscava.

(Visited 109 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari