Nova ensopegada ‘indepe’ a la recerca de la unitat

Raquel Sans (ERC) retreu a Jaume Alonso-Cuevillas (Junts) que esgrimeixi el cas del ciberespionatge per carregar contra la taula de diàleg

Jaume Alonso-Cuevillas
Jaume Alonso-Cuevillas

Dos diputats de ERC i Junts, els socis del govern de la Generalitat, han evidenciat la discòrdia entre aquestes formacions també davant la revelació, per part del setmanari The New Yorker, de l’espionatge a 65 figures públiques catalanes, moltes de les quals independentistes, mitjançant el programa informàtic Pegasus.

Mentre que l’expresident Artur Mas ha reclamat les darreres hores una resposta unitària del sobiranisme, el diputat de Junts Jaume Alonso-Cuevillas ha reaccionat aquest diumenge a Twitter aprofitant la revelació, que suggereix la responsabilitat de l’Estat espanyol en l’espionatge, per carregar contra la taula de diàleg entre el govern central i el de la Generalitat, molt criticada per Junts: “La taula de diàleg amb el CNI”.

En resposta a aquest comentari, la diputada d’ERC Raquel Sans ha piulat: “Suposo que hi ha alguna cosa que se m’escapa i el ‘like’ (dels convençuts) ens deu apropar molt a la independència perquè si no, no puc entendre que davant d’una vulneració de drets tan gran com la que s’acaba de denunciar hi hagi companys de viatge que facin aquestes piulades”.

Aquesta fricció emergeix hores abans que l’expresident català i líder de Junts, Carles Puigdemont, i l’exvicepresident català i líder d’ERC, Oriol Junqueras, compareguin plegats a Brussel·les per escenificar una resposta unitària de l’independentisme al suposat ciberespionatge per part de l’Estat espanyol.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.