Quina venda presenta com una donació el Consell per la República?

Carles Puigdemont, en un acte del Consell per la República
Carles Puigdemont, en un acte del Consell per la República

La d’exemplars de l’extinta revista d’assaig Ariel. La institució privada independentista impulsada per Carles Puigdemont ofereix per Sant Jordi l’exemplar número 23 d’aquesta publicació, que va ser clandestina durant la dictadura franquista, a canvi d’almenys 32 euros.

Els interessats en adquirir un exemplar tenen quatre opcions, en funció de quina “donació” aportin: un exemplar original per donar 32 euros, un exemplar original i el suplement per 47 euros, un exemplar original “en versió especial (més gran i paper de llibre)” per 60 euros, i un exemplar original especial amb el suplement per 75 euros. En concret, cada import “dona dret a obtenir”, segons es fa constar al web habilitat per oferir exemplars d’Ariel.

El CxRep vincula aquesta iniciativa no només amb Sant Jordi i el 75è aniversari de la fundació de la revista (el 2021), sinó també amb els “atacs de l’Estat espanyol a la nostra llengua”, per proposar als seus seguidors “que regalis” la revista, en el marc d’una campanya “per blindar el català”.

La plataforma independentista promociona aquesta campanya assegurant que “ha aconseguit recuperar el número 23 d’aquesta revista, que la dictadura no va aconseguir segrestar”, i que els diners recaptats “a part d’enfortir el Consell l’objectiu del qual és fer efectiva la República catalana, es destinaran a accions enfocades a protegir i defensar la nostra llengua”.

(Visited 270 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari