Quin membre de l’assemblea del CxRep es nega a entendre el castellà?

Júlia Balés
Júlia Balés

La rapera Júlia Balés, que va ser escollida membre de l’assemblea del Consell per la República per la demarcació de Girona, ha anunciat a Twitter aquest cap de setmana: “M’heu tocat tant els ovaris amb el castellà que a partir d’ara, fins i tot a la feina (…) em negaré a entendre’l“.

I ha afegit a la seva piulada: “Ara sí que haureu de parlar català, jo de torracollons també en sé un rato“. Aquest missatge l’ha rematat expressant: “Ni 25% ni 0,01%. A la merda. Aneu a Madrid si voleu ser espanyols“.

Balés va saltar a la fama l’any passat quan, indignada per l’actitud d’alguns correligionaris independentistes, va exclamar: “No sé si enteneu lo que és tenir ganes de cardar-se un tiro“.

Poc després, va quedar segona per Girona en la votació a l’assemblea del CxRep, el parlament paral·lel promogut per Carles Puigdemont, amb 786 vots. Només el mosso Albert Donaire va obtenir-ne més en aquella demarcació.

“A mi no m’interessa ser amiga dels colonitzadors, no he pas de quedar bé amb ells. Deixem de ser tant políticament correctes, que ens estan follant vius”, alerta en un altre missatge recent.

(Visited 452 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari