La Fiscalia demana 4 anys de presó a un tinent d’alcalde de L’Hospitalet

Acusa Cristian Alcáraz de pactar un acomiadament fraudulent amb qui va ser director del Consell Esportiu

Cristian Alcáraz

La Fiscalia demana quatre anys i mig de presó per a Cristian Alcázar, segon tinent d’alcaldia de Núria Marín i primer secretari del PSC de l’Hospitalet de Llobregat, en la primera peça del cas Consell Esportiu.

Ho ha concretat en l’escrit d’acusació, just abans que comenci el judici oral de la causa separada que fa referència el presumpte acomiadament fraudulent que hauria pactat amb l’exdirector de l’ens esportiu, Cristóbal Plaza, per qui demana la mateixa pena i que torni els recursos ingressats en concepte d’atur (6.125,6 euros).

Tots dos haurien de restituir també la quantitat pagada com a indemnització (47.147,6 euros i els seus interessos).

Hores abans que transcendís l’acusació de la Fiscalia, Marín s’ha mostrat convençuda que la jutge arxivaria la seva causa en el cas del Consell Esportiu i, per tant, podria tornar a presentar-se com a alcaldessa de la ciutat. “No es produirà aquest judici oral, n’estic convençuda. Seré candidata”, ha asseverat en un esmorzar al Fòrum Europa Tribuna Catalunya.

(Visited 94 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari