El PSC tornaria a guanyar

El CEO diu que ERC milloraria resultats i Junts patiria una davallada al Parlament

Segons el darrer sondeig del Centre d’Estudis d’Opinió (CEO), pel que fa a la correlació de forces al Parlament de Catalunya, el PSC es manté com el partit amb més suports, entre 34 i 39 escons, després d’haver obtingut 33 representants l’any passat. ERC, que ara també té 33 diputats, es perfila com la segona força política un cop més, ja que se situaria entre els 33 i els 38.

Junts experimentaria una davallada de l’estimació de vot: dels 32 escons passaria a aconseguir entre 23 i 28. Vox es mantindria com a quarta força amb 9-12 escons i la resta de les forces registraria uns resultats similars, amb l’excepció del PP, que pujaria de 3 a 6-8 diputats, beneficiant-se de l’enfonsament de Ciutadans, un partit que desapareixeria de la cambra si se celebressin eleccions ara, segons aquest baròmetre.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.