A quin ‘indepe’ ha felicitat Albiol pel seu èxit professional?

Xavier García Albiol

L’exalcalde de Badalona Xavier García Albiol, una de les figures més destacades del Partit Popular (PP) català, ha dedicat un missatge a Twitter al periodista badaloní i ja excol·laborador d’El Nacional Iu Forn amb motiu del seu nomenament com a director de l’Agència Catalana de Notícies (ACN). “Enhorabona Iu Forn i molts encerts en aquesta nova etapa!”, ha piulat Albiol.

Forn ha guanyat encara més popularitat arran dels seus articles d’opinió publicats en mitjans simpatitzants de l’independentisme com El Nacional i l’Ara. En les seves peces, precisament, ha estat crític en múltiples ocasions amb Albiol, a qui ha titllat de “populista” i de canviar el seu discurs amb l’únic objectiu de guanyar el vot dels badalonins. De fet, el va comparar amb Donald Trump i Marine Le Pen, i el va acusar de practicar el que va anomenar ” trumpisme-lepenisme-brexisme a la catalana”.

El periodista badaloní també va carregar contra l’exalcalde de Badalona arran de la seva aparició en els ‘papers de Pandora’, en un article en el qual va destacar que, mentre en altres casos “els afectats han sortit explicant que era una cosa de la família, que sí que tenien una offshore però que estava inactiva” Albiol “s’ha limitat a dir que el que ha fet no era il·legal i que no s’ha embutxacat un euro”. Aquests articles en contra de la figura del PP català, però, no han impedit que l’exalcalde de Badalona feliciti el periodista pel seu nomenament.

Forn, que substituirà el periodista Marc Colomer, al capdavant de l’ACN des el 2016, és conegut per la seva trajectòria professional desenvolupada a la ràdio, a la televisió i a la premsa escrita. Va començar com a col·laborador a Ràdio Cubelles, i també ha treballat en diversos programes de la Cadena 13, Ràdio 4, RNE, Catalunya Ràdio, ComRàdio, Ona Catalana, Ràdio Barça i RAC1. Pel que fa a la premsa escrita, el 2003 va fitxar pel diari Avui, va formar part de l’equip fundador de l’Ara i ha col·laborat també amb altres mitjans com el Punt Avui i El Nacional. En relació amb la televisió, ha treballat per a TVE, Euskal Telebista, La Xarxa, Betevé i TV3.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.