Caos per entrar a Barcelona en el primer dia del túnel de les Glòries

L'Ajuntament demana paciència i recomana als conductors sortir amb més temps o fer servir el transport públic

Túnel de les Glòries

L’entrada a Barcelona pel túnel de les Glòries s’ha convertit aquest dilluns al matí en una autèntica ratera en el primer dia feiner en funcionament. La reducció de carrils, un semàfor a la sortida del túnel i la prohibició de circular pels laterals de la Gran Via han provocat retencions quilomètriques.

L’Ajuntament de Barcelona, però, demana paciència, i diu que una mica ja s’ho esperaven i que els conductors s’hi acabaran acostumant. El govern d’Ada Colau admet que al llarg del matí hi ha hagut dues incidències que no han facilitat l’estrena: primer un incident a la ronda Litoral, que ha fet que alguns vehicles es desviessin cap a la Gran Via, i després l’avaria d’un cotxe dins el mateix túnel de les Glòries.

Tot i això, el gerent de Mobilitat, Manuel Valdés, creu que l’estrena ha funcionat dins del que estava previst: “Era el que podíem preveure per al dia de la posada en marxa del túnel. En aquesta zona hi ha retencions cada dia i, realment, les d’avui han estat equivalents a les de setmanes anteriors”.

Valdés demana un cop més que aquests primers dies els usuaris intentin fer els desplaçaments amb més temps o que optin pel transport públic. L’únic canvi que preveu fer l’Ajuntament, de moment, és reforçar la senyalització perquè els conductors tinguin més clares quines alternatives tenen per desplaçar-se.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.