Caos per entrar a Barcelona en el primer dia del túnel de les Glòries

L'Ajuntament demana paciència i recomana als conductors sortir amb més temps o fer servir el transport públic

Túnel de les Glòries

L’entrada a Barcelona pel túnel de les Glòries s’ha convertit aquest dilluns al matí en una autèntica ratera en el primer dia feiner en funcionament. La reducció de carrils, un semàfor a la sortida del túnel i la prohibició de circular pels laterals de la Gran Via han provocat retencions quilomètriques.

L’Ajuntament de Barcelona, però, demana paciència, i diu que una mica ja s’ho esperaven i que els conductors s’hi acabaran acostumant. El govern d’Ada Colau admet que al llarg del matí hi ha hagut dues incidències que no han facilitat l’estrena: primer un incident a la ronda Litoral, que ha fet que alguns vehicles es desviessin cap a la Gran Via, i després l’avaria d’un cotxe dins el mateix túnel de les Glòries.

Tot i això, el gerent de Mobilitat, Manuel Valdés, creu que l’estrena ha funcionat dins del que estava previst: “Era el que podíem preveure per al dia de la posada en marxa del túnel. En aquesta zona hi ha retencions cada dia i, realment, les d’avui han estat equivalents a les de setmanes anteriors”.

Valdés demana un cop més que aquests primers dies els usuaris intentin fer els desplaçaments amb més temps o que optin pel transport públic. L’únic canvi que preveu fer l’Ajuntament, de moment, és reforçar la senyalització perquè els conductors tinguin més clares quines alternatives tenen per desplaçar-se.

(Visited 89 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari