Jordi Sànchez no es presentarà a la reelecció com a secretari general de Junts per Catalunya

El mandatari del partit de Carles Puigdemont ha enviat missatges contra Laura Borràs i ERC: “L'assumpte és si serem generosos entre nosaltres”

Carles Puigdemont i Jordi Sànchez a l'Alguer (Sardenya)
Carles Puigdemont i Jordi Sànchez a l'Alguer (Sardenya).

El secretari general de Junts per Catalunya, Jordi Sànchez, ha anunciat que no es presentarà a la reelecció. “No puc demanar generositat i, tot seguit, demanar que tots vagin darrera meu”, ha assenyalat aquest dissabte, 2 d’abril, al consell nacional del partit a Alcarràs (Segrià).

En la interpel·lació no ha citat cap nom, però ha quedat clar que les paraules es dirigien a la presidenta del Parlament i candidata de Junts el 14-F, Laura Borràs. Sánchez si va nomenar el exconseller Jordi Turull, que, juntament amb Carles Puigdemont, és un dels favorits dins del partit per rellevar als dirigents actuals.

Diferències a Junts i la Generalitat

Sànchez ha demanat “a tots” que “assumeixin el repte que hi hagi una única candidatura al congrés del partit”. “L’assumpte és si serem generosos entre nosaltres per a presentar unes credencials guanyadores a l’exterior”, ha expressat, posant de manifest possibles diferències internes en JxCat.

També ha enviat un missatge al soci del Govern de la Generalitat de Catalunya, ERC. El secretari general de Junts ha assegurat que “molts” voldran que el congrés sigui “sorollós” i que Junts “ensopegui”, perquè disputa “la primera posició com a primera força” de Catalunya. “Seguiré al costat dels que vulguin fer de Junts un partit hereu del 1-O. L’important és estar, no tant on s’estigui”, ha sentenciat.

(Visited 143 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari