Òmnium i l’equidistància

La polèmica sorgida per la reforma de la Llei de política lingüística amb la intenció de blindar el català a l’escola va acabar amb Junts rebentant un consens que ells mateixos havien gestat. Els de Laura Borràs i Jordi Sànchez es van despenjar de l’acord que havien impulsat amb PSC, ERC i comuns dient que les entitats i l’independentisme més efervescent no veia bé la reforma. En aquell moment, tothom va mirar a Òmnium Cultural, entitat de llarga tradició de defensa de i l’escola en català. I lluny de posicionar-se a favor o en contra, no va prendre partit i només va demanar que tot s’acordés al Pacte Nacional per la Llengua.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.