Mobilització contra la regressió del Delta de l’Ebre

Centenars de persones formen un SOS gegant per protegir l’entorn de l’efecte dels temporals

SOS dels activistes del Delta de l'Ebre
SOS dels activistes del Delta de l'Ebre

Foto: Dron Works

El Moviment de Lluita pel Delta de l’Ebre ha organitzat aquest cap de setmana una protesta contra la regressió del delta, dos anys després que el temporal Gloria inundés 3.000 hectàrees d’arrossars i s’empassés la barra del Trabucador.

Centenars de persones han acudit a la crida d’aquesta plataforma i han format un missatge d’SOS gegant a la barra del Trabucador, on també han llegit un manifest, per reivindicar mesures que evitin que el mar guanyi més espai i restaurar aquesta zona litoral, com el dragatge i el transport de sorra a les àrees més afectades, amb l’objectiu de reconstruir la línia de la costa.

Altres reclamacions dels activistes del Delta de l’Ebre, adreçades als governs espanyol i català, són l’agregació de sediments i la protecció de la biodiversitat, les platges, i les activitats agrícoles, pesqueres i salineres.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.