Quina exmembre del govern de Puigdemont reconeix que no va assumir una tasca pròpia del càrrec?

Puigdemont, acompanyat per Puig, Ponsatí i Comín
Puigdemont, acompanyat per Puig, Ponsatí i Comín

Clara Ponsatí, consellera d’Ensenyament durant els mesos més calents del procés (juny-octubre del 2017), explica en el seu darrer llibre, Molts i ningú: Embastat de memòries i altres històries, que no tenia temps per dedicar-se a qüestions pròpies del càrrec com els menjadors escolars.

En concret, evoca una conversa on parlava de “quatre coses d’educació” amb Esther Niubó (PSC) -de la qual recorda que va treballar per al seu oncle, l’exdirigent i expresidenciable socialista Raimon Obiols-, durant la qual Ponsatí la interpel·la dient-li: “Quan em fiquin a mi a la presó, tu què faràs?”.

Segons el relat de l’actual eurodiputada de Junts, també va afegir: “Mira, jo no tindré temps de preocupar-me dels menjadors escolars; per tant, no cal que perdem el temps discutint sobre els menjadors”.

L’exdiputada de Cs Sonia Sierra ha explicat que tant Niubó com ella van sortir estupefactes de la seva primera trobada, com a portaveus d’Educació dels seus respectius grups parlamentaris, amb l’aleshores flamant consellera.

“Mai a la vida se m’acudiria fer pública una entrevista privada i mira que amb aquesta de Clara Ponsatí em moria de ganes perquè és el més surrealista que m’ha passat a la meva vida”, ha afegit Sierra a Twitter, sobre el fragment del llibre on l’exconsellera, recordant la reunió que van mantenir, diu d’ella que “va ser com parlar amb una caporala de la Guàrdia Civil”.

(Visited 284 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari