Activistes irrompen al Parlament contra els diputats: “Sou uns vividors”

El grup de la plataforma Silenci duia pancartes crítiques amb la classe política, i l'acció ha obligat Borràs a aturar la sessió

Activistes interrompen el ple del Parlament

Quatre activistes de la plataforma Silenci han irromput al Parlament aquest dimecres mentre es duia a terme la sessió de control al Govern. El grup duia pancartes contra els diputats, en les quals es llegien missatges com “ni representants ni legisladors, només sou uns vividors” o “ni del poble ni pel poble: del partit i dels càrrecs”.

L’acció ha obligat la presidenta del Parlament, Laura Borràs, a interrompre la sessió durant uns minuts, fins que els activistes han abandonat la sala. El grup es trobava a la zona de convidats i han baixat les escales de la Cambra fins a arribar al faristol. Segons han afirmat alguns membres de la plataforma, diversos grups parlamentaris els han permès accedir a la zona reservada pel públic, inclosa la presidència del Parlament.

Silenci ha manifestat que “la taula de diàleg és una farsa” i que estan “farts de les misèries dels polítics” i, després de parlar breument amb Borràs, han abandonat l’hemicicle. La plataforma fa mesos que passeja en silenci a les portes del Parlament amb cartells de protesta, però fins avui no han accedit a la Cambra.

(Visited 278 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari