Biden: “La confrontació entre l’OTAN i Rússia seria la Tercera Guerra Mundial”

El president dels Estats Units d'Amèrica manté la seva posició de no intervenció a la guerra d'Ucraïna

El president dels Estats Units d'Amèrica, Joe Biden
El president dels Estats Units d'Amèrica, Joe Biden (Twitter).

“No farem una guerra contra Rússia a Ucraïna. La confrontació directa entre l’OTAN i Rússia seria la Tercera Guerra Mundial“. Aquestes han estat les paraules del president dels Estats Units d’Amèrica, Joe Biden a una publicació a les seves xarxes socials.

Manté la seva posició de no intervenció a la guerra d’Ucraïna. No obstant això, ha deixat clar que l’OTAN està preparada si l’exèrcit de Vladímir Putin ataca a un país membre.

El president estatunidenc ha explicat que cal evitar un conflicte a gran escala en el que participin més potències. Biden ha volgut “ser clar” i ha expressat el compromís de Washington per defensar al seu país i als seus aliats: “Protegirem cada centímetre del nostre territori amb tot el poder d’una OTAN unida i revitalitzada”.

(Visited 92 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari