Joan Carles I rumia tornar per presenciar regates a Sanxenxo

El rei emèrit, resident als EAU, no ha visitat Espanya des de l'agost del 2020

Joan Carles I
Joan Carles I

El rei emèrit d’Espanya, Joan Carles I, rumia la possibilitat de tornar a Espanya per primer cop de l’agost del 2020 per presenciar les regates de la Copa d’Espanya de vela, que acull la localitat de Sanxenxo (Pontevedra) entre el 22 i el 23 d’abril.

Segons publiquen mitjans com El Periódico i Faro de Vigo, citant fonts de l’entorn de l’excap d’Estat, la previsió és que assisteixi a la competició del Campionat del Món que acull la mateixa localitat entre el 10 i el 18 de juny, si finalment no s’hi desplaça per les regates d’aquest mes d’abril.

Joan Carles I ha manifestat recentment que ha fixat el seu lloc de residència a Abu Dhabi (Emirats Àrabs Units) de “manera permanent i estable”, però que la seva intenció és tornar a Espanya freqüentment. La carta amb què va comunicar aquestes intencions al seu fill, el rei Felip VI, va ser dictada, això sí, per la Zarzuela, segons va publicar El País.

El mateix diari revela ara que Joan Carles I ha traslladat a Pedro Campos, president del Real Club Náutico de Sanxenxo, una “seguríssima intenció” d’acudir a la competició que s’hi organitza el juny.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.