A judici la regidora de Junts que va acusar Eduard Pujol d’assetjament sexual

La portaveu de JxCat de Pineda de Mar serà jutjada per un delicte d'injúries i calúmnies

Eduard Pujol
Eduard Pujol

Una jutgessa de Barcelona que investigava la portaveu i regidora de Junts a Pineda de Mar, Noemí Ll., per haver acusat públicament l’exdiputat de Junts Eduard Pujol d’assetjament sexual ha decidit enviar-la a judici per un delicte d’injúries i calúmnies contra Pujol. La regidora de JxCat va admetre davant la magistrada que va acusar-lo falsament perquè no acabés la relació que mantenien i la jutgessa, escoltant també altres testimonis, ha conclòs que no va haver-hi assetjament sexual per part de l’exdiputat.

En la interlocutòria, s’exposa que Noemí Ll. i Pujol van començar una relació l’octubre del 2019 i que intercanviaven “missatges de WhatsApp de naturalesa afectiva i fins i tot eròtica” fins que, un mes després, l’exdiputat va decidir posar fi “de manera amistosa” a la relació que havien mantingut. L’octubre de 2020, la regidora de Junts va presentar-se a la seu del partit acompanyada d’una altra dona assegurant que havien estat víctimes d’assetjament sexual per part de Pujol.

Precisament, el passat mes de gener, un altre magistrat va enviar a judici l’altra dona que va acusar Pujol del mateix delicte, Eva R. El jutge va concloure que li va imputar a l’exdiputat actes d’agressió “falsament” i que la dona “va aprofitar la condició de diputat” de Pujol per sotmetre’l a “accions de pressió, acoquinament i difamació”.

(Visited 374 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari