A judici la regidora de Junts que va acusar Eduard Pujol d’assetjament sexual

La portaveu de JxCat de Pineda de Mar serà jutjada per un delicte d'injúries i calúmnies

Eduard Pujol
Eduard Pujol

Una jutgessa de Barcelona que investigava la portaveu i regidora de Junts a Pineda de Mar, Noemí Ll., per haver acusat públicament l’exdiputat de Junts Eduard Pujol d’assetjament sexual ha decidit enviar-la a judici per un delicte d’injúries i calúmnies contra Pujol. La regidora de JxCat va admetre davant la magistrada que va acusar-lo falsament perquè no acabés la relació que mantenien i la jutgessa, escoltant també altres testimonis, ha conclòs que no va haver-hi assetjament sexual per part de l’exdiputat.

En la interlocutòria, s’exposa que Noemí Ll. i Pujol van començar una relació l’octubre del 2019 i que intercanviaven “missatges de WhatsApp de naturalesa afectiva i fins i tot eròtica” fins que, un mes després, l’exdiputat va decidir posar fi “de manera amistosa” a la relació que havien mantingut. L’octubre de 2020, la regidora de Junts va presentar-se a la seu del partit acompanyada d’una altra dona assegurant que havien estat víctimes d’assetjament sexual per part de Pujol.

Precisament, el passat mes de gener, un altre magistrat va enviar a judici l’altra dona que va acusar Pujol del mateix delicte, Eva R. El jutge va concloure que li va imputar a l’exdiputat actes d’agressió “falsament” i que la dona “va aprofitar la condició de diputat” de Pujol per sotmetre’l a “accions de pressió, acoquinament i difamació”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.