Un jutge conclou que menteix una de les denunciants d’Eduard Pujol

El magistrat considera que E. R. va imputar "falsament" a l'exdiputat de Junts "actes d'agressió"

Eduard Pujol
Eduard Pujol

El jutjat de Barcelona que investiga les acusacions d’assetjament sexual de dues dones contra l’exdiputat de Junts Eduard Pujol ha deixat una d’elles a punt d’anar a judici. Segons ha avançat El País, en la interlocutòria el jutge ha conclòs que la dona, E. R., “va aprofitar la condició de diputat” de Pujol per sotmetre’l a “accions de pressió, acoquinament i difamació”.

El magistrat també ha considerat que E. R. va imputar-li “falsament actes d’agressió” i, en la interlocutòria, recull que la dona i Pujol van començar una relació l’agost del 2018 i que van quedar esporàdicament fins que l’exdiputat va posar fi a la relació. Llavors, segons el jutge, E. R. va començar a assetjar a Pujol a través de WhatsApp i de les xarxes socials “per a que Eduard no decidís acabar la relació sentimental entre ells”.

El mateix exdiputat va aportar al jutge els 3.400 missatges que la dona va enviar-li durant el 2019 amenaçant-lo de publicar fotografies íntimes i així, ha conclòs el magistrat, E. R. “va aconseguir el seu propòsit de noves trobades”. La causa contra l’altra dona, N. L., regidora de Junts al Maresme i també investigada per injúries i calúmnies, continua oberta a l’espera de resolució.

L’octubre del 2020, les dues dones van afirmar a JxCat que havien estat víctimes d’assetjament sexual per part de Pujol, però mai van posar una denúncia contra ell. L’exdiputat, que sempre ha mantingut la seva innocència, va veure’s forçat a dimitir i, temps després, va decidir querellar-se contra les dones per injúries i calúmnies. El juny de 2021, Junts va demanar-li disculpes i va retornar-li el carnet de militant.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides