Els conductors d’autobusos de Tarragona convoquen una vaga a finals de març

La plantilla acusa la direcció de "passotisme i immobilisme" davant les reivindicacions dels treballadors

Autobús municipal de Tarragona

Foto: @TGNTransports

Els treballadors de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) de Tarragona han acordat convocar una vaga de quatre dies a partir del 22 de març, per tal de protestar per la manca de treballadors i denunciar el “passotisme i immobilisme per part de la direcció” de l’empresa. Segons han anunciat en un comunicat, es faran aturades parcials del servei els dies 22, 24, 29 i 31 de març de 10 a 12 h i de 16 a 18 h.

El Comitè d’Empresa assegura que l’Ajuntament no ha posat remei a la manca de conductors i que tampoc atén les reivindicacions de la plantilla relacionades amb la fi de la temporalitat. De fet, la direcció de l’EMT va fer un intent d’externalitzar el servei d’auxiliars i vigilants, ocupat per conductors que no poden continuar al volant, tot i que finalment es va retirar a causa del malestar que va crear entre els treballadors.

La plantilla també afirma que pateix discriminacions salarials injustes i que treballa sota unes condicions laborals deficients. En aquest sentit, reclama que es respectin els descansos dels conductors així com la jornada laboral pactada, i que es millorin les cotxeres de l’EMT.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides