Dirigents de Junts clamen contra Enric Hernández

Borràs, Madaula, De Dalmases, Canadell i Nogueras reclamen al seu partit que no situï l’exdirector d’El Periódico al capdavant de la XAL

Aurora Madaula
Aurora Madaula

Figures principals de Junts com la presidenta del Parlament, Laura Borràs, la dirigent i secretària de la Mesa del Parlament, Aurora Madaula, i els diputats Joan Canadell i Francesc de Dalmases, i la diputada al Congrés Míriam Nogueras, han carregat les darreres hores contra la possibilitat que Enric Hernàndez, exdirector d’El Periódico durant els anys d’auge del procés, esdevingui el nou conseller delegat de la Xarxa Audiovisual (XAL) amb el vistiplau del partit que lidera l’expresident Carles Puigdemont.

El possible nomenament, que ha sonat aquesta setmana i encara està per confirmar, depèn que Junts faci extensiu a la cúpula de la XAL el pacte de govern que va signar a la Diputació de Barcelona amb el PSC.

En espera que l’executiva de Junts abordi aquesta possibilitat, Madaula ha afirmat que “és evident que no compta amb el nostre suport”, i ha negat que hagin proposat Hernández “per a cap càrrec ni el votarem perquè tingui cap lloc”. “Pregunta qui ho fa córrer i amb quina intenció i tindràs el que volen”, ha afegit en resposta a un usuari de Twitter. Borràs s’ha fet ressò d’aquesta reacció.

Per la seva part, Canadell ha piulat: “Simplement, no és cert, Junts no ho accepta. El titular ja està fet i aquesta és la manera que tenen de destruir alguns”. De Dalmases ha passat comptes amb Hernández, afirmant: “Fals, tenim memòria: 17A, 1Oct, the Nota, i tanta altra claveguera putrefacta. Els socialistes en deuen tenir ganes però no amb ni en el nostre nom”.

Nogueras també ha aixecat la veu per afirmar que “això és fals”: “Si a hores d’ara algú es pensa que des de Junts promourem a un personatge com aquest impresentable, és que estem més avall del radar mediàtic del que em pensava”.

La possible elecció d’Enric Hernández com a conseller delegat de la XAL corre després que Antoni Molons, exsecretari de Difusió i Atenció Ciutadana del govern de Carles Puigdemont, hagi estat nomenat gerent de la XAL enguany.

(Visited 314 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari