Quin membre del CAC ha donat suport a Eulàlia Reguant arran del seu judici?

La consellera del CAC Laura Pinyol

Foto: @laurapinyol

Una dels cinc nous membres del Consell Audiovisual de Catalunya (CAC) escollits aquest mes de febrer pel ple del Parlament, Laura Pinyol, ha mostrat el seu suport a la diputada de la CUP Eulàlia Reguant pel judici al qual s’enfrontava aquest dimarts al Tribunal Suprem, que va ser finalment anul·lat per un error en la tramitació del procediment. La cupaire estava citada davant del tribunal per haver-se negat a respondre Vox durant el judici del procés, i Pinyol li ha dedicat a Reguant una publicació a Twitter donant-li ànims.

La diputada de la CUP va compartir la nit abans del judici quatre fotografies amb el missatge “hi ha gent que malgrat tot, lluita. I aquesta és la meva gent”, una piulada que va difondre Pinyol afegint: “Bravo! Endavant Eulàlia”. Segons l’estatut orgànic i de funcionament del CAC, però, els consellers tenen el deure d'” exercir les seves funcions amb objectivitat i imparcialitat” i un dels principis d’actuació del Consell i els seus membres és la “neutralitat”.

Com la resta de nous membres -el president Xevi Xirgo i els consellers Enric Casas, Miquel Miralles i Rosa Maria Molló– Pinyol va ser escollida amb els vots a favor d’ERC, Junts i el PSC, els tres grups parlamentaris que van pactar a renovació del CAC i d’altres organismes institucionals. Pel que fa a la seva trajectòria, la consellera va ser cap de premsa del president d’ERC del 2004 al 2006, Josep-Lluís Carod-Rovira, i, el 2006, va passar a ser responsable de comunicació del Departament de la Vicepresidència, també al servei de Carod-Rovira, fins el 2010.

Pinyol, que va graduar-se en Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra i va cursar estudis de doctorat sobre Història Contemporània a la Universitat Autònoma de Barcelona, compagina la tasca acadèmica amb col·laboracions en diversos mitjans de comunicació com El Temps, Catalunya Ràdio, el diari Ara i Nació Digital, entre d’altres. El 2012, a més, va fundar l’agència de comunicació Èmfasi Comunicació, la qual dirigeix actualment.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides