De quins esdeveniments és un habitual Josep Costa?

Josep Costa
Josep Costa

Josep Costa, l’exvicepresident primer del Parlament de Catalunya i lletrat de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, és una de les estrelles de les tertúlies denominades Birres per la República, que organitzen territorials de l’ANC i del Consell per la República, sovint en municipis governats per partits independentistes.

La figura de Junts que va realitzar un estret marcatge al president del Parlament de l’anterior legislatura, Roger Torrent, es va apartar de la primera línia política, però freqüenta aquestes trobades tant que, enguany, ha figurat en el cartell corresponent al dia 4 de febrer -en va quedar fora finalment, excusant-se per problemes d’agenda-, i ara s’anuncia que participarà en les tertúlies dels dies 25 de febrer i 2 de març.

Aquest divendres 25, a Mediona, compartirà tertúlia amb l’exdiputat dels comuns i exdirigent de Podem, Albano-Dante Fachín, i el 3 de març, a un centre cívic de Barcelona, amb Rafael Pous. La del 4 de febrer, que Costa es va perdre, va comptar amb pesos pesants tan mediàtics com Laura Borràs, Francesc de Dalmases i Jordi Pesarrodona, i es va celebrar a Vilassar de Dalt.

Anteriorment, l’exvicepresident del Parlament havia participat a Sant Pere de Torelló, el passat 20 d’octubre del 2021, en una edició de Birres per la República on es van presentar els candidats de la localitat a l’assemblea del Consell per la República.

Una de les darreres aportacions públiques de Costa, que ha encès els ànims d’alguns independentistes contra el govern català, ha estat difondre que la cessió de la titularitat de l’observatori meteorològic del Turó de l’Home a la Generalitat, ara d’actualitat, ja es va transferir el juliol del 2009, quan el president era José Montilla.

(Visited 240 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari