Uns 3.000 partidaris d’Ayuso demanen la dimissió de Casado i Egea enfront de la seu del PP

Els manifestants mostren el seu suport a la presidenta madrilenya malgrat reconèixer que el seu germà es va lucrar amb la venda de mascaretes

Unes 3.000 persones, segons xifres de la Delegació del Govern, s’han manifestat aquest migdia enfront de la seu del PP al número 13 del carrer Gènova de Madrid per a mostrar el seu suport a la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, i per a demanar la dimissió del president del partit, Pablo Casado. Els assistents han corejat proclames com “Casado, traïdor, Ayuso és la millor”; “Casado, dimissió” i “Oa, oa, oa, Ayuso a la Moncloa”.

La concentració en suport a la presidenta madrilenya ha estat la més multitudinària de les fins ara convocades. Els partidaris de Díaz Ayuso l’han defensat enfront del que consideren un atac per part de la direcció nacional del PP, acusada d’espionatge contra la líder regional. Poc ha importat que la mateixa Ayuso reconegués en un comunicat que el seu germà, Tomás Díaz Ayuso, es va lucrar amb la venda de mascaretes l’abril del 2020 gràcies a un contracte a dit que la Comunitat de Madrid va concedir a una empresa pantalla d’un amic de la infància dels Díaz Ayuso.

Les arengues dels concentrats enfront de la seu de Gènova s’han dividit en els suports a favor de la presidenta regional -“Ayuso presidenta!”- i en les crítiques a la direcció nacional del PP. Pablo Casado ha estat acusat de “traïdor” i de “covard”. Els manifestants també han disparat contra el secretari general de la formació conservadora, Teodoro García Egea, a qui han demanat la dimissió per investigar, per via interna, Díaz Ayuso.

La concentració s’ha dissolt al voltant de les 13.30 h sense incidents.

(Visited 75 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari