Retirada de la mascareta al pati de les escoles a partir d’aquest dijous

El govern català assegura que es farà el mateix en els interiors de les aules "tan aviat com sigui possible"

Una professora ajuda un nen en una escola

Foto: @educaciocat

La portaveu del govern de la Generalitat, Patrícia Plaja, ha anunciat aquest dimarts que a partir de dijous se suprimirà l’obligació de dur mascareta als patis de les escoles. La decisió ha estat acordada per la comissió delegada per a la covid-19, i entrarà en vigor el mateix dia que ho farà la mesura de l’executiu central, la qual eliminarà també l’obligació de dur-la al carrer.

No obstant això, la mascareta s’haurà de mantenir en les aules i en la resta d’espais interiors, una mesura que, segons ha assegurat Plaja, el govern català té la intenció de retirar “tan aviat com sigui possible”, tot i que “no serà en els pròxims dies i difícilment passarà en les setmanes vinents”, ha advertit la portaveu de l’executiu.

A partir de dijous, doncs, s’elimina l’ús obligatori de la mascareta en tots els espais exteriors, i els alumnes dels centres educatius podran estar sense dur-la a l’hora del pati. El Consell Interterritorial, però, recomana utilitzar-la quan es produeixin aglomeracions.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.