Juvillà respon Borràs que la CUP sempre va dir “sí” a les propostes per defensar el seu escó

L'exdiputat cupaire afirma que és "un flac favor al país" acusar la CUP i ERC d'haver posat bastons a les rodes

L’exdiputat de la CUP i exmembre de la Mesa del Parlament, Pau Juvillà, ha assegurat que en les reunions dels grups independentistes per defensar el seu escó, la seva formació mai va mostrar-se contraria a les propostes que es van presentar, tal com havia afirmat que havia passat la presidenta del Parlament, Laura Borràs. En aquest sentit, davant l’afirmació que va fer Borràs que ERC i la CUP no van acceptar les seves propostes, Juvillà ha afirmat que “tothom va fer propostes, ERC, Junts, nosaltres; i que totes aquelles propostes, que són totes, que permetien avançar cap a la defensa del meu escó al Parlament, nosaltres sempre vam dir sí, sí i sí”.

Pau Juvillà, en declaracions a El matí de Catalunya Ràdio, ha dit que no ha rebut cap comunicació per part del Parlament, de la presidenta Borràs o de cap altre membre de la Mesa de la cambra on se li hagi comunicat el seu cessament com a diputat. Juvilla ha afirmat “no tinc cap comunicació del Parlament que jo hagi deixat de ser diputat, i cap vol dir cap”, afegint que té constància que ja no és diputat “perquè m’ha arribat un SMS de la Seguretat Social”.

Preguntat sobre les afirmacions de Borràs en les quals culpava ERC, la CUP i al president de la Generalitat, Pere Aragonès, de no haver acceptat les seves propostes per defensar l’escó de Juvillà, l’exdiputat cupaire ha dit que “jo no entraré en això, em sap greu; crec que li fem un flac favor al país entrar en una batussa per dir qui té la culpa, jo crec que la culpa és molt agre i no la vol ningú; si la culpa l’ha de tenir algú, ja me l’agafo jo, no hi ha problema”.

Sobre la reunió del grup parlamentari de la CUP que mantindrà aquest dimecres el president Aragonès, Juvillà ha dit que “entenem que el què hem de fer és escoltar, però també, tampoc ens quedarem sense dir res. Nosaltres el que diem és que al nostre entendre s’està tombant aquesta legislatura cap a la dreta, cap a un tancament per dalt de l’independentisme cap aquest procés, i, per tant, el que nosaltres li demanarem que torni a aquests postulats d’esquerra que vam tindre en aquest acord d’investidura de mínims i que continuï amb dates clares i amb elements tangibles cap a l’avanç cap a l’autodeterminació d’aquesta part dels països catalans”.

(Visited 62 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari