ERC reivindica Torrent davant Borràs

Vilalta reclama a la presidenta del Parlament aclariments sobre l’afer Juvillà

Marta Vilalta
Marta Vilalta

La portaveu d’ERC, Marta Vilalta, ha considerat que “potser s’ha actuat amb injustícia cap a presidents anteriors”, en referència al seu company de files, l’expresident del Parlament i actual conseller, Roger Torrent, després que la cambra catalana hagi retirat finalment l’escó al diputat de la CUP Pau Juvillà.

En declaracions a TV3, la dirigent republicana ha reclamat ser conscients de la situació que s’han trobat els dos darrers presidents de la cambra, i ha manifestat que Borràs ha actuat en els mateixos termes que Torrent quan Quim Torra, llavors president de la Generalitat, va ser inhabilitat i va perdre l’acta de diputat.

Vilalta ha reclamat a Borràs que “aclareixi tota la seqüència”, ja que considera que “si ja sabíem que no podríem arribar fins aquí, s’hauria pogut explicitar”. En concret, ha indicat que haurien volgut saber si Juvillà s’havia quedat sense escó des del passat 28 de gener.

“Per què fem un ple per batallar pels seus drets quan algú tenia coneixement que ja no era diputat perquè no se l’estava convocant?”, ha qüestionat Vilalta.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.