La consellera de Cultura, citada per declarar com a investigada pels preparatius de l’1-O

Natàlia Garriga ha de comparèixer al TSJC pel seu paper com a directora de serveis de la Secretaria General de la Vicepresidècia

La consellera Natàlia Garriga
La consellera Natàlia Garriga

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha citat la consellera de Cultura, Natàlia Garriga, perquè declari com a investigada pels preparatius de l’1-O el pròxim 1 de març, segons la providència dictada per la jutgessa instructora Maria Eugènia Alegret, coneguda aquest dimecres.

Garriga, que està processada per malversació i desobediència greu pel seu paper com a directora de serveis de la Secretaria General de la Vicepresidència, ha de comparèixer per una declaració indagatòria en una causa que s’ha acumulat al TSJC amb la que afecta els ex-alts càrrecs d’Economia Josep Maria Jové i Lluís Salvadó, també aforats.

La Fiscalia acusa Garriga d’haver desatès els mandats del Tribunal Constitucional i la considera un enllaç entre Jové i una altra persona processada per aconseguir instal·lacions necessàries per a la votació i transmetre instruccions. En concret, li atribueix una intervenció en l’adjudicació de contractes per a l’habilitació d’una nau com a call center, una altra per poder emmagatzemar documentació electoral en naus industrials i gestions sobre el web referendum.cat.

(Visited 178 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari