Demanen investigar exconsellera de Salut per retard en vacunar policies

Alba Vergés, ara vicepresidenta del Parlament, respon que l'acusació és "absurda" i que es va vacunar "tothom"

La Fiscalia del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya demana investigar l’exconsellera de Salut, Alba Vergés, i l’exdirector del Servei Català de la Salut, Adrià Comella, pel retard en la vacunació dels agents de la Guàrdia Civil i la policia espanyola destinats a Catalunya. Concretament, els acusa de delictes com prevaricació, contra els drets dels treballadors i d’odi.

Ho va denunciar la Unión de Oficiales de la Guardia Civil perquè considera que els dos cossos estatals van patir una discriminació respecte dels Mossos d’Esquadra i les policies locals. I la Fiscalia els dona la raó en tot.

El cert és que la vacunació dels seus agents va començar més tard, segons va dir des del primer moment Salut per motius logístics, i que just quan va començar la vacunació a policies i guàrdies civils el govern espanyol va canviar els criteris i va prohibir la vacunació amb AstraZeneca els menors de 60 anys.

Vergés ha defensat que es va vacunar “a tothom”. És la seva resposta a la fiscalia, que ha demanat al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que la investigui per no vacunar abans policies espanyols i guàrdies civils.

En un missatge a Twitter, l’exconsellera de Salut creu que la petició de la fiscalia és “absurda”. Lamenta, diu, que es destinin “temps i recursos” on no hi ha “problemes”.

(Visited 61 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari