El Govern espanyol denega l’indult a Fèlix Millet i Jordi Montull

Els condemnats pel cas Palau de la Música hauran de complir la seva pena de presó després de la decisió del Consell de Ministres

Millet i Montull

El Govern central ha denegat l’indult que van sol·licitar Fèlix Millet i Jordi Montull, condemnats el gener del 2018 pel saqueig del Palau de la Música Catalana. Segons El País, el Ministeri de Justícia ha decidit rebutjar la mesura de gràcia que van demanar tots dos després d’haver estat enviats a presó pel robatori d’uns 23 milions d’euros quan dirigien la institució.

La sotssecretària de Justícia, Ana Sánchez, signat una carta dirigida al tribunal en la qual informa que el Consell de Ministres “ha acordat no concedir l’indult sol·licitat”, sense afegir més motius. Fèlix Millet va sol·licitar l’indult el juny del 2020 i va demanar no entrar a la presó mentre es tramitava la seva sol·licitud, però l’Audiència de Barcelona no va tenir en compte la seva petició. Montull va obtenir a la tardor el tercer grau i només acudeix a la presó a dormir.

Millet va ser condemnat a nou anys i vuit mesos de presó per la seva activitat corrupta al capdavant del Palau de la Música Catalana. Montull, que va ser la mà dreta de Millet i director financer de la institució, va rebre una pena de set anys i mig de presó.

Fèlix Millet i Jordi Montull van saquejar el Palau de la Música per al seu enriquiment personal, però el cas també va servir per a destapar el finançament il·legal de Convergència. Segons El País, el partit de Jordi Pujol va aconseguir 6,6 milions en mossegades de la constructora Ferrovial usant el Palau com a tapadora.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.