Pere Aragonès repeteix el mateix patró presidencial

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, va anar la setmana passada a Madrid a repetir el mateix patró que ja havien reproduït tots els seus antecessors en el càrrec, des que Jordi Pujol va plegar. Aragonès, com tots, va anar a la capital d’Espanya a fer una conferència pública sobre la resolució dels problemes d’encaix entre Catalunya i l’Estat, acompanyant-ho de visites i reunions a polítics del poder estatal amb els quals es miren amb simpatia.

Aragonès va demanar el referèndum, va avisar del perill que suposa no resoldre el conflicte, i va reunir-se amb la vicepresidenta i referent de Podem, Yolanda Díaz. És gairebé el mateix que van fer Maragall, Montilla, Mas, Puigdemont i Torra: proposar possibles solucions i alertar dels riscos de no aplicar-les. I tots van rebre el cop de porta com a resposta.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.