Un institut de Manresa, el primer a rebel·lar-se formalment contra el 25% de castellà

El centre respon a la família que segueix indicacions de la Generalitat de Catalunya i la convida a presentar un recurs al Departament d'Educació

L'institut Lacetània de Manresa
L'institut Lacetània de Manresa

Un institut públic de Manresa és el primer centre que, formalment, s’ha negat a impartir un 25% de les classes en llengua castellana, el mínim marcat per una sentència del Tribunal Suprem, i ho ha fet emparant-se en indicacions de la Generalitat de Catalunya.

Segons publica El Mundo, el director del centre Lacetània va respondre, a una família que havia reclamat el mínim del 25% de castellà per a la seva filla, que s’hi negava “seguint les indicacions del Departament d’Educació”, que encapçala el conseller Josep Gonzàlez-Cambray, i que mantindria com fins ara l’ús de les llengües al centre.

La mateixa informació especifica que aquesta comunicació es va remetre signada també per la secretària de l’institut i segellada amb la capçalera de la Generalitat, i que el director va convidar la família de l’alumna a plantejar un recurs a Educació si ho estimava oportú.

El termini que va establir el Suprem per a l’execució de la sentència que obliga a impartir un mínim del 25% de les classes en castellà a Catalunya s’exhaureix el mes de febrer.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.