Un institut de Manresa, el primer a rebel·lar-se formalment contra el 25% de castellà

El centre respon a la família que segueix indicacions de la Generalitat de Catalunya i la convida a presentar un recurs al Departament d'Educació

L'institut Lacetània de Manresa
L'institut Lacetània de Manresa

Un institut públic de Manresa és el primer centre que, formalment, s’ha negat a impartir un 25% de les classes en llengua castellana, el mínim marcat per una sentència del Tribunal Suprem, i ho ha fet emparant-se en indicacions de la Generalitat de Catalunya.

Segons publica El Mundo, el director del centre Lacetània va respondre, a una família que havia reclamat el mínim del 25% de castellà per a la seva filla, que s’hi negava “seguint les indicacions del Departament d’Educació”, que encapçala el conseller Josep Gonzàlez-Cambray, i que mantindria com fins ara l’ús de les llengües al centre.

La mateixa informació especifica que aquesta comunicació es va remetre signada també per la secretària de l’institut i segellada amb la capçalera de la Generalitat, i que el director va convidar la família de l’alumna a plantejar un recurs a Educació si ho estimava oportú.

El termini que va establir el Suprem per a l’execució de la sentència que obliga a impartir un mínim del 25% de les classes en castellà a Catalunya s’exhaureix el mes de febrer.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides