Les UCI arriben als 500 pacients crítics, xifra que no es registrava des de l’agost

La velocitat de transmissió baixa a l'1,18%, però la resta d'indicadors continuen pujant

Unitat de Cures Intensives (UCI)
Unitat de Cures Intensives (UCI)

Els hospitals catalans han arribat als 500 pacients ingressats en les UCI, xifra que no es registrava des del mes d’agost, quan el pic de crítics es va situar en els 598 el dia 9. Els ingressos hospitalaris pugen fins als 2.118, 141 més que en l’últim recompte de dades, segons el Departament de Salut.

La nota positiva, al costat del fet que no s’han registrat noves defuncions en les últimes 24 hores, és la baixada de la velocitat de transmissió del coronavirus (Rt). Segueix en descens, d’1,22% a 1,18%. Per contra, la resta d’indicadors que mesuren l’evolució de la pandèmia segueixen a l’alça.

El risc de rebot puja 24 punts i se situa en els 4.099 punts, mentre que la taxa de positivitat passa del 25,86% al 26,54%. La incidència acumulada a 14 dies creix fins als 3.562 casos per cada 100.000 habitants i a 7 dies, fins als 1.903.

Amb tot això, Salut ha registrat 13.882 nous contagis de coronavirus en les últimes 24 hores detectats mitjançant proves PCR o tests d’antígens. Des de l’inici de la pandèmia, s’han notificat 1.409.131 positius. A més, continuen augmentant les dades de vacunació, tant de primeres dosis com les immunitzacions completes i les dosis de reforç.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.