Salut registra de nou més de 30.000 contagis en 24 hores

Els hospitals catalans tenen 1.918 pacients ingressats, 467 d'ells en les UCI

Sanitaris atenent un pacient
Sanitaris atenent un pacient

El Departament de Salut ha notificat avui 30.942 nous contagis de coronavirus en les últimes 24 hores. Es tracta del tercer dia consecutiu que la xifra de casos recentment diagnosticats se situa entorn dels 30.000, resultat de les celebracions d’Any Nou. Des de l’inici de la pandèmia, a Catalunya s’han registrat 1.351.513 infeccions.

La pressió hospitalària continua sent elevada després que, des de l’últim recompte, 62 persones més hagin ingressat als hospitals, la qual cosa eleva la xifra total als 1.918 pacients. D’ells, 467 es troben en estat crític a les UCI, un menys que ahir.

Les funeràries han comunicat en les últimes 24 hores 20 defuncions més per culpa de la covid-19. Catalunya ha registrat 24.712 decessos en tota la pandèmia.

Quant als indicadors de referència per a mesurar l’evolució del coronavirus, el risc de rebrot puja a 3.858, un lleuger augment de vuit punts, la qual cosa demostra que el seu creixement s’ha alentit. La velocitat de transmissió (Rt) baixa d’1,39 a 1,33.

La incidència acumulada a 14 dies puja de 2.846 a 2.986, mentre que a 7 dies passa de 1.718 a 1.781. La taxa de positivitat en l’última setmana està en 25,24%, de manera que una de cada quatre proves és positiva.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.