La policia deté una orgia il·legal amb més de 70 persones a Lliçà d’Amunt

La festa, celebrada en una casa llogada a la qual van acudir prostitutes contractades, contravenia les restriccions anticovid

Ajuntament de Lliçà d'Amunt

La Policia Local de Lliçà d’Amunt (Vallès Oriental) va detenir divendres 31 de desembre una orgia il·legal que se celebrava en una casa llogada amb més de 70 persones, segons informa el diari El Mundo. Els agents van estendre acta dels incompliments de les restriccions anticovid decretades per la Generalitat, que limiten a 10 persones les trobades privades.

La policia de la localitat va donar amb la celebració de manera casual. Un veí va trucar per a alertar que dues persones tractaven d’accedir al seu habitatge. Els agents es van personar en el domicili i els dos intrusos els van informar que s’havien equivocat de casa, ja que la seva intenció era unir-se a la festa.

Tot seguit, els policies van acudir a la casa on s’estava celebrant la multitudinària trobada i van donar amb l’orgia il·legal. En el pis de baix, els agents van descobrir a entre 50 i 70 persones -hi havia més al pis de dalt- “practicant sexe”, segons l’informe policial al qual ha tingut accés El Mundo. Segons la policia, la propietària de l’immoble tenia constància de què estava succeint a la casa.

La Policia Local de Lliçà d’Amunt va avisar també els Mossos d’Esquadra i va remetre l’informe al Departament d’Interior perquè tramiti el corresponent expedient sancionador per l’incompliment de la normativa sanitària.

(Visited 414 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari