Salvador Illa confia que el 2022 sigui l’any d'”unir els catalans”

El líder del PSC vol reforçar els vincles de Catalunya amb la resta d'Espanya i Europa

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha expressat en el seu missatge de Cap d’Any el seu desig que el 2022 sigui l’any de “la prosperitat” i d'”unir als catalans”. Illa ha reivindicat que “la unitat és diferent de l’homogeneïtat”, per la qual cosa insta a “trobar el comú que ens uneix” tot i les diferències.

Salvador Illa també ha manifestat les seves desavinences amb el Govern que presideix Pere Aragonès i li ha retret “que no governi per a la totalitat dels catalans”. Així i tot, ha demanat que la política aposti per la “serenitat” i per “els arguments per sobre de les expressions grandiloqüents”. Per això, ha dit, continuarà tendint-li la mà a l’executiu català i fent propostes per a la millora del país.

En un missatge bilingüe, Salvador Illa ha remarcat els “vincles de Catalunya amb la resta d’Espanya i amb Europa” i ha expressat el seu desig que aquests “llaços ja molt estrets es reforcin”. “Si la pandèmia ens ha ensenyat alguna cosa, és que hem d’anar plegats”, ha dit.

El líder dels socialistes catalans aprofita també el seu vídeo, gravat al Parlament, per a destacar que el seu partit continuarà treballant per a demostrar que pot ser “una alternativa” a les forces independentistes. El seu camí, diu, és “diferent, ampli i que no és senzill, però per on hi podem transitar tots”.

L’exministre de Sanitat també ha fet una crida a la prudència per a frenar la sisena ona de coronavirus i no saturar l’atenció primària. I ha insistit que el prioritari continua sent “vacunar-se, vacunar-se, vacunar-se”.

(Visited 52 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari