Junts expressa “respecte” davant la destitució de Trapero als Mossos

La portaveu del partit, Elsa Artadi, entén que els consellers "són lliures de decidir els equips de confiança"

Elsa Artadi

La portaveu de Junts, Elsa Artadi, ha mostrat aquest dilluns “respecte” per la destitució de Josep Lluís Trapero com a màxim responsable dels Mossos d’Esquadra. “Els consellers són lliures de decidir els equips de confiança i qui té la màxima responsabilitat en els departaments. Desitgem el màxim d’encerts a les persones que agafaran les noves responsabilitats”, ha assenyalat Artadi.

Trapero va ser restituït la tardor del 2020 per part de Miquel Sàmper, conseller d’Interior nomenat per Junts. Aquesta restitució va arribar després de l’absolució del major en la causa per rebel·lió jutjada a l’Audiència Nacional, que es va fer extensiva a la cúpula d’Interior de la tardor del 2017.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides