Quins periodistes de TV3 han fet enfadar el PSC arran del seu Congrés?

Captura de pantalla de la imatge que presideix el canal de Twitter d'Antoni d'Armengol

Xavi Coral i Antoni d’Armengol. La peça informativa que va dedicar el TN Migdia a una informació prèvia al congrés del PSC d’aquest cap de setmana va provocar indignació entre la família socialista. Coral va introduir la notícia parlant del relleu de Miquel Iceta per Salvador Illa i va dir que durant el mandat del primer secretari sortint “el PSC ha viscut una etapa molt convulsa, un seguit de crisis polítiques dins del socialisme, que Iceta ha gestionat abandonant el passat sobiranista del PSC i apostant decididament per  un  catalanisme adscrit a l’unionisme espanyol”. Amb aquesta introducció, parlant del passat sobiranista del PSC i de la seva adscripció a l’unionisme espanyol, es podia esperar qualsevol cosa. I així va ser. Antoni d’Armengol va dedicar dos minuts i mig a criticar més que a explicar la gestió d’Iceta al capdavant del PSC.

D’Armengol, que porta 31 anys treballant a TV3, va dir, en els dos minuts i mig de la seva peça que Iceta “ha estat el condiment de tots els plats”, que “els detractors li retreuen la falta de titulacions acadèmiques”, que va sortir al rescat del PSC quan s’hi van enfrontar “sobiranistes i no sobiranistes”, que “el 2015 va aconseguir els pitjors resultats des del 1980”, que el nou protocol de les relacions entre PSOE i PSC “enterra definitivament la veu pròpia del PSC a Madrid”, que “amb Iceta el PSC abandona definitivament les idees sobiranistes que havia mantingut temps enrere”, que “el 2017 és, fins i tot, partidari de la suspensió de l’autonomia de Catalunya”, que “tot i que recupera votants, la seva mirada ja està posada a Madrid” i que “el suport a Pedro Sánchez és recompensat amb un ministeri i el relleu al capdavant del PSC”. El redactor de TV3 no es va oblidar d’incloure les imatges d’Iceta ballant amb Pedro Sánchez, clar.

No està clar si Xavi Coral es va escriure el text que va llegir o també li va fer l’entradeta d’Armengol. Una visita al Twitter d’aquest veterà periodista permet veure retuits de missatges de Laura Borràs i imatges amables d’Oriol Junqueras intervenint en una classe de la Universitat Autònoma de Barcelona, de Carles Puigdemont  visitant la Casa Macià o de la manifestació independentista del passat 11 de setembre. “L’independentisme mostra múscul per la Diada”, escriu d’Armengol amb etiquetes de l’ANC i Òmnium.

Al PSC, ‘definitivament’ que diria d’Armengol, a TV3 no l’estimen gaire.

(Visited 556 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari