Pedro Sánchez: “Hem d’intensificar les nostres accions davant l’expansió del virus”

El president del Govern afirma que "no podem donar per bona la incidència: ens adverteix d'un risc cert i real"

Pedro Sánchez

El president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, ha alertat de la preocupació que genera l’auge de la sisena onada de coronavirus. “Espanya registra una incidència de 511 casos per cada 100.000 habitants a 14 dies, que continua sent inferior a la de països del nostre entorn, però que no podem donar per bona. Ens adverteix d’un risc cert i real”.

Des de la seu de la Delegació del Govern a Catalunya, el cap de l’Executiu ha instat la població i els governs de les comunitats autònomes a prendre mesures: “Hem d’intensificar les nostres accions davant l’expansió del virus”. Per això, ha confirmat que el dimecres a la tarda se celebrarà, per via telemàtica i des del Senat, una conferència de presidents autonòmics.

La trobada, ha dit Sánchez, “té com a objectiu l’anàlisi de l’evolució de la pandèmia i l’estudi de mesures compartides per a fer-li front”. El president ha recordat també que “el virus segueix entre nosaltres i el seu combat ha de continuar sent una prioritat per a les administracions públiques”.

Pedro Sánchez ha finalitzat el seu discurs llançant un missatge de “tranquil·litat i confiança al conjunt de la població”. “Hem caminat junts la part més dolorosa del camí i junts culminarem aquesta travessia protegint les vides i la salut dels nostres compatriotes”.

(Visited 54 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari