Mor Juan Ignacio Campos, el fiscal que investigava l’emèrit Joan Carles

El juny del 2020 havia assumit la coordinació de totes les diligències que afectaven el rei emèrit

Segons ha avançat l’agència Europa Presse, ha mort el tinent fiscal del Tribunal Suprem, Juan Ignacio Campos. Ha estat aquest dimecres, segons fonts properes a l’entorn de Campos. Campos tenia càncer i, segons una nota de la fiscalia, ha mort després d’haver anat a treballar a la seu de la Fiscalia General de l’Estat.

El juny del 2020 havia assumit la coordinació de les diligències que afecten Joan Carles I. El fiscal, de perfil progressista, ocupava el lloc de fiscal de sala del Tribunal Suprem des de l’any 2005. Va ser fundador de la Unió Progressista de Fiscals, on va coincidir amb Dolores Delgado, actual fiscal general de l’Estat.

Campos tenia una llarga trajectòria com a fiscal. A la nota en què la Fiscalia General va anunciar el 2020 que el designava per investigar el rei Joan Carles, destacava que “pertanyia a la més alta categoria de la carrera fiscal” i reunia “una extraordinària qualificació i experiència”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.